RECENZE: Forza Motorsport 6 pro Xbox One

Autor: DandyCZE Publikováno: 8.9.2015, 11:21

Publikováno: 8.9.2015, 11:21

Sociální sítě

O autorovi

DandyCZE

DandyCZE

Je autorem 67 článků

Letošní rok se zdá být pro závodníky opravdu dobrý. Vše odstartoval titul Project CARS, který se hned po vydání stal pro závodníky jasnou jedničkou. I přes viditelně nižší budget než světové jedničky, dokázali na Xbox One přinést opravdu závodní simulaci, která tu nebyla a díky mnoha nastavením si hru mohli užít i běžní hráči, pro které ovšem asi byla stále lepší Forza Horizon 2. I F1 2015 se letos zlepšila a tak si milovníci rychlých kol mohou užívat. Ale dnes máme 8. 9. 2015 a padlo embargo na jednu z nejočekávanějších her – Forza Motorsport 6, tak jdeme na recenzi.

Mnozí z vás si již mohli hru osahat díky vydanému demu, které nabídlo ochutnávku z hratelnosti a nečekaného množství novinek, ale pojďme pěkně postupně.

Forza Motorsport 6 vám přináší neuvěřitelných 460 aut, které budete prohánět po 26 okruzích. Kromě toho tvůrci opět na vizualizaci aut a jejich zpracování strávili opravdu hodně času, a tak si můžete prošmejdit kokpity díky Forzavista a nemusíte jezdit na žádné výstavy :-). Nabídka hry je vskutku obrovská a nechybí ani modely s rokem označení 2016! Jedná se například o Mazdu MX-5. Bohužel Turn 10 stále ignoruje vozový park Škoda, což opravdu nechápu, jelikož to není nějaká pidi značka z druhého konce světa a například aktuální modely patří podle mě po stránce designu a motorovosti k tomu lepšímu.

forza6-e3-press-kit-06-wm

V autech je to opravdu špička a co se týče tratí, máte se nač těšit. Spolkneme tu hořkost, kterou nám přinesla Forza Motorsport 5, kdy nabídka tratí byla naprosto tristní. Tentokrát se vracíme k standardům a rozmazlování ze čtvrté Forzy. Těšit se můžete opět na jízdu po pražském okruhu, který nedoznal nijakých změn, takže se jedná spíše o složení atraktivních míst do jednoho okruhu. Sice to není ideální, ale buďme za to rádi. Jak jsem řekl v úvodu, tratí máme 26 a samozřejmě hra využívá jejich možné modifikace, takže i při tomto počtu se nám díky modifikacím číslo hodně zvedne.

Nyní ovšem k nejžhavějším novinkám, což je jízda v noci a za deště. Schválně jsem si tyto zásadní novinky nechal do jedné části, jelikož se opravdu jedná o skvělé zpracování daného jevu. Zejména déšť, kaluže a mokrá vozovka patří k naprosté špičce ve svém žánru, a to napříč platformami. Až vám budou stékat kapky po okně, budete se smýkat v kalužích a opravdu zažijete věrný aquaplaning, bude vaše srdce jezdce plesat radostí.
Noc se povedla také znamenitě, ale tu už jsme mohli vidět v dobré kvalitě i v jiných hrách, takže chválím přidání do hry, ale po pravdě to mohlo být i dříve. Osobně jsem unesen z noční jízdy třeba v Abú Dhabí nebo na nové trati v Brazílii.

forza6-e3-press-kit-01-wm

Jízdní model a AI
Jelikož má Forza 6 opravdu tuny nastavení, je velmi těžké nějak hodnotit AI, tedy umělou inteligenci. Obecně bych řekl, že jak blbě je nastavíte, tak blbě pojedou. Pokud je nastavíte na neporazitelné, tak nenadávejte, že je nemůžete předjet a pokud je nastavíte na víkendové jezdce s buřinkou, tak nenadávejte, že se vám všude pletou. Osobně jsem si všiml, že i přes veškeré nastavení, brzdí AI občas i tam, kde nemusí a to zejména v zatáčkách. Je to i na stejných místech skrze předchozí díly. Ale to už je opravdu pouze drobnost a je potřeba se s tím naučit jezdit.
Samotné chování auta je opět závislé na nastavení podobně jako AI. Auto s vypnutým ABS špatně brzdí a chodí do smyku, pokud nedávkujete brzdění. Ano, při výjezdu ze zatáčky bez kontroly trakce může být plný plyn problém. Rada je jediná, nastavte si to tak, jak vám to vyhovuje, a aby pro vás jízda byla výzvou a ne frustrací.

Osobně jsem se těšil a těším už několikátý díl, že se zdůrazní dopad jízdy na pneumatiky, ale zde se nějaký výrazný posun opět nekoná. Chápu, že když jedete na 5 kol, tak to i prasáckou jízdou ujezdíte, ale pokud si dáte pořádnou nálož kol, tak bych čekal, že budete mít výrazné problémy, ale výrazné opotřebení se nedostavuje. Takže zastávka v boxech je opět zbytečná.
Jinak v boxech vládne stále nadpřirozená síla, takže vás obsluhují neviditelní lidé a palivo čepujete neviditelnou hadicí. Škoda takové prkotiny.

Nyní zpět k nabídce hry
Série Forza vám nabízí vždy skvělou kariéru s postupným odemykáním nových možností a přístupem k těm nejrychlejším autům, ale nechybí ani kvalitní multiplayer a úžasné komunitní výzvy. Nabídka Forza Motorsport 6 není jiná a pokud aspoň trošičku máte rádi auta, tak si Forzu 6 zamilujete. Jdeme probrat nabídku detailně a odhalit si i zajímavé dílčí novinky nebo vylepšení.

Kariéra jezdce ve Forza Motorsport 6
Už úvodní video do hry naznačuje, že auta milujeme od mládí a je naší přirozenou touhou krotit koně pod kapotou. Dříve se museli spokojit pouze s čtyřnohou živou potvůrkou, ale dneska, dneska máme neomezené možnosti. Zajezdíme si ve všech možných kubaturách, otestujeme historická i ta nejmodernější auta, poznáme rozdíly v autech s různým pohonem kol a budeme si je vymazlovat a tunit. Osobně se hrozně těším na historické formule, které jsem ještě v prehistorických dobách proháněl ve skvělé hře Grand Prix Legends. Taktéž nenechám si ujít žádné auto ze stáje BMW, kterou prostě zbožňuji od malička. Tohle všechno na vás čeká postupným odemykáním v kariéře. Na začátku stojí ovšem omezený počet závodů a auta na výběr. Pokud se vám ale bude dařit, vaše pokladnice se začne plnit, takže si postupně budete moci dokupovat nová auta a vylepšení, a tím se dostávat i do náročnějších závodů. Autoři si myslí, že v kariéře strávíme více jak 70 hodin času, ale z mého pohledu jich bude mnohem víc.

My Great Capture Screenshot 2015-09-08 08-44-00

Jednou z novinek v kariéře je možnost dokupovat si perky (vylepšení), které vám mohou pomoci v různých směrech. Zlepší vlastnosti vozu, posunou vás na startovním roštu nebo přidají hardcore nastavení a zamknou vás v kabině, ale pokud vyhrajete závod, tak odměny jsou mnohem větší. Osobně v tom nevidím úplné plus, ale na druhou stranu dostávají peníze (kredity) další smysl, jelikož jsem v předchozích dílech už nevěděl co s nimi. Kromě toho je to řešeno formou kupování a odemykání balíčků, takže to určitě přidává zábavnost a sběratelskou vášeň, jelikož nikdy nevíte, co vám v balíčku padne. Podobně, jako ve Forza Horizon 2, i zde po dosažení úrovně na vás čeká kolo štěstí, kdy můžete získat peníze, nová auta nebo perky.

My Great Capture Screenshot 2015-09-08 08-54-44

V kariéře vás pak na trati budou provázet tzv. Drivataři, což není nic jiného než Gamertagy vašich přátel. Určitě je to zábavnější než generovaná jména, jelikož takhle si můžete i pořádně zanadávat, jak to TaAlzbeta jede a že ženský nepatří za volant.

Počet závodních aut v jednom závodě je nyní stanoven na 24 a už to začíná být pěkný hukot. Pokud se propadnete na konec pole, už se to těžko dohání.

Před každým závodem se můžete seznámit s tratí díky možnosti Practice a věřím, že u nových tratí se to hodí. Samozřejmě nemůže chybět tunění aut, kdy se můžete hrabat v brzdách, řazení a všem co na autě je, nebo se uchýlit pouze ke kosmetickým změnám. Kvalitní nastavení aut na jednotlivé tratě si můžete koupit i od komunity a věřte, že jsou tam skvělí tvůrci!

Pokud tušíte, že koně pod kapotou nezvládnete na hardcore nastavení, není nic složitého si hru upravit tak aby vás bavila. Vše najdete pod položkou Assist a nastavit si tam můžete vše, a na nejlehčí nastavení už to za vás i brzdí a pomáhá v zatáčkách.

Tak to je ke kariéře asi vše. Základ je stejný, jezdíte, vyhráváte, kupujete a odemykáte nová auta, tratě a výzvy, což jsou speciální závody.

forza-motorsport-6-alfa-romeo

Multiplayer
Další čím je Forza série úžasná je multiplayer. I v tomto díle bude multiplayer patřit k tomu nejlepšímu a fanoušci se na něj hodně těší.
Hned na úvod zmíním, že můžete očekávat i split-screen, takže nic nebrání tomu pozvat kámoše k vám domů a rozjet závody na jedné konzoli.
Opravdoví závodníci ale míří na klasický multiplayer. Zde je opět bohatá nabídka režimů, kde si vyberete základní nastavení a následně si ho můžete ještě poladit. Do své vytvořené hry si pak můžete pozvat známé a závodit o to, kdo je nejlepší.
I v multiplayeru můžete vyzvat až 24 jezdců, což už vyžaduje pořádnou dávku jízdního umu. Jinak doporučení pro multiplayer je jasné – jezděte především s kamarády. Stejně jako v každé hře, i de se bohužel najde spousta lidí, kteří hru kazí ostatním, takže přejeme dobrý výběr.

Letos se ovšem v multiplayeru dočkáme i novinky a tou jsou League neboli soutěže předem připravené, do kterých se můžete zapojit. Nicméně vstup bude vázán na váš skill a dovednosti, takže byste se neměli do soubojů dostávat s nevyhovující soupeři.
Kromě toho tento mód umožnuje se do hry i jenom připojit a sledovat závody. Ty můžete následně streamovat a komentovat. Věřím, že pro stále rostoucí YouTube a Twitch komunitu bude tohle další velká výzva.

Turn10 toho pro komunitu dělá opravdu hodně a jeho Rivals (souboje s časy) jsou pravidelně aktualizované a přináší do hry X hodin zábavy navíc. Nejedná se o nic jiného, než že na vybraných tratích překonáváte časy komunity a přátel. Kromě samotné organizace od Turn10 se můžete těšit i na úkoly a závody, které vyhlásíme třeba my, stejně jako jsme to dělali u předchozích ročníků.
Každý chceme přece závodit a vyhrávat, takže tyhle výzvy jsou pro nás další palivem při hraní hry.

Komunita a její práce
Když už jsme u té komunity, tak bych ještě jednou rád připomněl na co se vše můžete těšit po stránce výtvoru od hráčů. Kromě tuningu pro auta, což jsme zmínili u kariéry, si můžete stahovat i vzhled auta, a prohlížet úžasné fotky a videa, které ostatní hráči pořídili. Zejména ten design oceníte, jelikož připravit kvalitní polep trvá opravdu dlouho a komunitní tvůrci jsou opravdu zruční. Většinu těchto věcí si můžete koupit anebo jste-li v tom dobří, tak sami vytvářet a prodávat. Pokud půjde o vaše práce, tak se klidně pochlubte!

Snad jediná výtka ke komunitní sekci, je absence klubů, které pro mě osobně mají vždy nějaké kouzlo a je škoda, že ve hře nejsou, snad jsem je nepřehlédnul :-).

forza6-e3-press-kit-04-wm

Těsně před koncem taky trošku o samotné grafice a hudbě
Hra se opravdu pyšní rozlišením 1080p při 60 snímcích za vteřinu (fps), což hře dává úžasný vzhled a plynulost. Prostě jsem hezčí hru na Xbox One neviděl. Chápu, že se zase ozvou PC maniaci, ale uvědomte si, že tohle běhá na stroji za 8 tisíc v plných detailech a plynule bez nutnosti něco nastavovat a řešit. Tahle hra vypadá prostě úžasně.
Zvukový doprovod je už trošku slabší. Auta jsou sice zpracovaná hezky, ale pokud jste si zvyknuli na hudbu z Forza Horizon 2 a její volby, tak budete trošku zklamaní.

Forza Motorsport 6 bude v prodeji od 18. září a pokud nemáte konzoli Xbox One, k dispozici bude i limitovaná edice konzole s touto hrou v závodním provedení včetně ovladače.

10
Technické zpracováníHratelnostTrvanlivostMultiplayer

Verdikt

Jak asi tušíte, tak hra mě nadchnula. Popravdě kromě Forzy 5 jsem byl totálně nadšen z každého dílu a i ta pětka byla dobrá akorát trošku ořezaná. Nyní máme k dispozici hru, která podle mě vítězí v oblasti závodních her na plné čáře. Pro naprosté hardcore hráče zůstanou jízdní vlastnosti Project CARS o maličko lepší, ale celkově je Forza 6 prostě lepší ve všech směrech. Pokud chcete závodní hru na rok zábavy, tak Forza 6 je pro vás to pravé!
  • Radek_CZ

    Mistrovské dílo mezi závody a jasný král žánru. Thrustmaster TX už je na cestě a připraven na křest v FM6. Pusťte mě k tomu sakra! 😀

    Recenzi chválím a těším se neskutečně. Tohle je prostě lahůdka.

  • Marta

    7/10, kariéra pořád nemá s motorsportem nic společného, jízdní model prostě není tak dobrý jako konkurence.

  • Kuba

    Pěkná recenze, jen poupravím, že Turn 10 ani jiné vývojářské týmy neignorují značku Škoda, ale automobilka ignoruje právě je…Škoda zkrátka nenabízí žádné licence, podle šéfů to automobilka nepotřebuje. Výjimkou jsou pouze oficiální WRC hry. Myslím si, že ale brzy změní názor a Škodovek se dočkáme, vždyť jejich vozy patří ke špičce. 🙂

    • paprika

      A to víš odkud, že automobilka nenabízí licence? Tipuju, že sis to prostě vycucal z prstu… Pochybuju, že ostatní automobilky, jejichž vozy v hrách jsou, postávají před vývojářskými centry, či chodí po výstavách s hrami a ohánějí se licencemi. Spíše to bude tak, že vývojáři kontaktujou známé a ve světě zvučné firmy a poptávají se po licencích. Škoda je sice velká automobilka, ale velký zvuk ve světě nemá, spíše je brána jako obyčejné auto. Například Volvo, Opel, Citroen, Hyundai, Kia, Seat, a jiné se taky ve hrách až na opravdové výjimky nevyskytují, ikdyž je každý zná. Krom toho má Škoda jediné závodní auto a to je Fabia WRC. Ostatní (Octavia, Superb, Citygo, Yetti…) by těžko mohly konkurovat těm ostatním autům, které ve hrách jsou. Nedovedu sibpředstavit, že by nějaský Amík radši drandil po Laguně Seca v Rapidu, než ve Viperu 🙂

      • Srovnani Rapidu s Viperem je dost podivny, ve hre jsou bezna, pouze sportovne ladena auta, takze urcite misto pro fabii (x rovniku), Rapid, klidne stare eRko (spica v danem rocniku, embecko 1000neboli ceske porshe) a samozrejme vytunena Octavia RS

        • paprika

          Jo… embéčko… ten výčet aut snadjani nemá cenu komentovat. Uvědom si, že to je hra pro celosvětové masy s ne pár fajnšmekrovských Čechů 🙂 Na Škodu prostě každý prdí a není to zas taková škoda 🙂

          • Kuba

            Určitě jsem si to nevycucal z prstu, to mi věř. Před pár lety jsem četl rozhovor s nějakým managerem od ŠKODY, který jasně řekl, že Škoda nemá zapotřebí ukazovat se ve hrách. 🙂 Aut, která by zasloužila herní zpracování, má Škoda opravdu dost: Fabia WRC, Fabia S2000, Fabia R5, Octavia Cup, Octavia WRC, Octavia+Fabia RS…a třeba ještě nějaké veterány, např. starou Felicii. Škoda rozhodně není pro nějaké fajnšmekry, v Evropě a už i v Asii platí za automobilku, která prodává opravdu dobře, a zrovna ve Forze, která nabízí rozsáhlý vozový park, by si svoje místo rozhodně zaloužila. 🙂

  • Roman

    za mě 11/10

  • …No…Name…

    Jak je to s tou vodou? Co jsem koukal na několik hodin ze hry, tak byla voda jen na Sebringu…ale zas jsem našel i Sebring bez vody… Jde prška nastavit na každou trať?

    • KoubecX

      Podle všeho déšť ani noc nejdou nastavit na každou trať. Snad na tom zapracují a později přidají v updatu aspoň tu noc

      • …No…Name…

        Ahaa… Upřímně jsem čekal, když se tím u tohoto ročníku tak chlubí, že to půjde nastavit všude…

        • KoubecX

          Uvidíme, až to vyleze ofiko. Noc mě mrzí hodně, ale u deště to na některých tratích jde pochopit. V takovém Abu Dhabi asi jen tak nezaprší ani v reálu 🙂

          • paprika

            Zase ty nesmysly s „reálem“… však jde o hru, tak proč bych si nemohl nastavit v Abu Zabí déšť??? To samofašistické myšlení mě už v posledná době pěkně s.re… Kdyby byla možnost nastavit déšť a noc všude, všichni by to ocenili. Takhle je déšť a noc sice fajn, ale ta polovičatost prostě zamrzí…

          • urcite jde souhlasit, ze to mohlo byt vsude, na druhou stranu 1080p a hlavne 60fps si rika o dan, kterou musime obetovat, dynamicke pocasi by urcite hrozne zatizilo vykon oproti dopredu nadefinovanym situacim. Kdyz uz jsme v tech extremech, tak pokud by bylo na nekterych tratich tolik vody, tak by se ani zavod nejel 🙂

          • KoubecX

            Jasný, je to ojeb, obzvláště když se tím všude chlubí. Zas ale aby to trochu dávalo smysl… V Alpách by mohlo sněžit a studené počasí by mělo vliv na pneu. V Abu Dhabi by se třeba mohla zvedat oblaka písku a vysoké teploty by také měli vliv na pneu. Ale tohle už by bylo to dynamické počasí které by už sežralo asi hrozně výpočetního výkonu, a navíc Forza nikdy nebrala moc ohled na pneu… Tím ale nechci říct, že by se mi nová Forza nelíbila, naopak si ji užiju 🙂

    • nejde

  • dewann

    Zdravím závodníky.Nevíte jak je to s hraním od 10.9.2015 když máte Ultimate edici mě to píše od 18.9.2015 a nejde spustit díky za zkušenost je tam cosi o UTC 13:01.S pozdravem Hot Lap 🙂

    • proběhne mensi update, ale mělo by jet, zkusim kouknout po netu. Jinak ten cas je 14:01 našeho. Ja mam bohužel verzi na recku, takze nemuzu osobne vyzkoušet.

      • dewann alias Vandap20

        Dikes zkusím ,,Opět duchu v Hot Lap Soutěži,, :-)) jseš taky dost dobrej :-))

  • dewann alias Vandap20

    Tak už je to.Je to paráda po všech stránkách no a realičnost hodnotit nemohu jak jsem již psal nikdy v reálném životě to nevyzkouším tak nemohu srovnávat ale dost teď hlavně páni učastníci soutěže ,,Hot Lap Corvete,, ve hře jsem narazil na Sebring samozřejmě v dešti a s kalužema 300 mil 82 kol a v žihadle tak bez vykřičníku a bez všeho a se prokličkovat mezi tolika vozy to je výzva a je tam více překvápek.Tak kdo již závodí(užívá si zábavu) ať se daří a ostatní opravdu se máte na co těšit.S Pozdravem ,,Hot Lap všem,, :-))

  • Luděk Ballon

    Neví někdo jak se ve Forze 6 v Xbox One nastavuje řazení rychlostí? Děkuji za info — Luděk 777 70 80 34 – ballon.balkap@gmail.com

    Potřebovali bychom z 1 ovladače (hra je pro 2) zrušit řazení rychlostí.

14. 11. 2017 • p.a.c.o7

RECENZE: Rush: A Disney-Pixar Adventure

Herní svět nejsou jenom potoky krve nebo dojemné rozsáhlé příběhy, které projdete za několik desítek hodin. Mezi hráči jsou totiž i ti menší, jež potřebují jiný přístup, a jelikož neudrží tak dlouho pozornost, i jejich herní dobrodružství musí mít tu správnou délku. Hry pro děti prostě mají svá specifika a dospělí hráči jim na chuť úplně přijít nemusí, což ostatně není ani cílem. Horší to mají dospělí recenzenti, kteří se...

»
13. 11. 2017 • chaosteorycz5

Recenze: Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection

Zdá se mi, jako by to bylo včera, co jsem zde na webu, ještě v pozici pouhého čtenáře, četl recenzi na Zoo Tycoon. Onehdy se kradla na mysl otázka, proč vůbec Microsoft vydává verzi pro končící generaci konzolí, když stavění zoo působí dojmem skvělého launch titulu pro tu novou. Bylo by tedy lepší nechat ji výhradně pro Xbox One. I když hodnocení zase takové terno nebylo, měl jsem v plánu si časem...

»
10. 11. 2017 • chaosteorycz9

Recenze: Sonic Forces

Doktor Eggman už to zase zkouší. Opět se chce stát pánem světa, tedy těch zbytků, které nestačí jeho parta lotrů zničit. Aby mu to Sonic tentokrát nepřekazil, má Eggman trumf poháněný magickým krystalem, tajemnou postavu pojmenovanou Infinite. Ta dokáže manipulovat s časem, dimenzemi a Sonica hned v prvních minutách deklasuje. Slavný modrý hrdina tak končí na doktorově „Hvězdě smrti“, kde na něm Robotnik hodlá dělat pokusy, aby našel zdroj jeho síly a dokončil...

»
09. 11. 2017 • lindros88cze8

RECENZE: Super Lucky’s Tale

V průběhu let jsme se dočkali nespočtu plošinovek, které dali vzniknout kultovním postavám, ať už to byli Banjo-Kazooie, Mario či Crash Bandicoot. Letošní rok je na ně sice docela bohatý, přeci jen vyšly hry jako Yooka-Laylee či remaster Voodoo Vince, ale je pravda, že Microsoft podobně roztomilého maskota vždy postrádal. A navzdory různým kvalitám, které exkluzivita Super Lucky’s Tale nabízí, ani lišák Lucky jím nebude…

»
08. 11. 2017 • p.a.c.o3

RECENZE: Spintires MudRunner

Sluníčko začíná svítit na poslední kapky rosy, které se ještě nestačily odpařit do ranního vzduchu, houby narovnávají své klobouky a lesní ptactvo pomalu probouzí svým zpěvem celý les. Tu se nedalekým blátem s obrovským řevem prožene plechová potvora, z níž je cítit pach spálené nafty a černý dým z ní přikryl sazemi červenou berušku. K tomu všemu voda, v níž se ještě před chvilkou smáčela zelená rosnička, dostala zajímavě duhové barvy. Stroj již zmizel za...

»
31. 10. 2017 • lindros88cze2

RECENZE: Assassin’s Creed Origins

Sérii Assassin’s Creed není třeba představovat. Za svou desetiletou existenci měla řadu světlých chvil, ale i několik špatných. Částečně za to mohlo každoroční vydávání her, ovšem teď, při desetiletém výročí, se série po roční pauze vrací a přináší jakýsi restart celé značky, který nás zavede do starověkého Egypta. Nepředstavujte si ale kompletní překopání, spíše výraznější krok k lepšímu, jako při přechodu z prvního dílu série na ten druhý, a ten byl sakra...

»
30. 10. 2017 • chaosteorycz7

Recenze: Wolfenstein II: The New Colossus

S každou novou hrou si ve skrytu duše přeji, aby měla co nejméně technických chyb, protože na nich pak hoří i ty nejúspěšnější značky. U pokračování Wolfensteina je pak mé přání ještě silnější, protože nebudu zapírat, prostě na něj trpím. V době, kdy lidé na náměstí cinkali klíči tak silně, až jim polovina popadala do kanálu, jsem byl dvouleté škvrně. Je tedy jasné, že moje dospívání bylo spjato se silným nástupem technologie...

»
29. 10. 2017 • p.a.c.o6

RECENZE: Abyss: The Wraiths of Eden

Někdo jim říká hry pro holky, jiní zase tyhle hry hrají jenom na mobilech a na velké konzoli jim přijdou zbytečné, a pak je tu také skupinka hráčů, která se jim směje. Mám teď na mysli hry, jejichž hlavní náplní je hledání předmětů, jež ovšem mají své místo v herním světě. Sami se profilují jako hry pro holky, kdy hlavní roli ve většině z nich hraje žena, jež někde někoho zachraňuje, a...

»