23.3.2013 • xkotv0

Video-recenze: Nike+ Kinect Training

Pohybový senzor Kinect nabízí spoustu možností a jistě jste si jej někteří pořídili za účelem cvičení, k čemuž je titul Nike+ Kinect Training naprosto ideální. Ve hře se vás ujme profesionální trenér a pokud zapojíte rozumný jídelníček, můžete oprášit plavky :-).

»
23.3.2013 • xkotv0

Video-recenze: Need for Speed Most Wanted

Need for Speed: Most Wanted se vrací v nové podobě a opět sází na skvělé honičky s policií skrze rozlehlé a větvené město.

»
23.3.2013 • xkotv0

Video-recenze: Call of Duty: Black Ops II

Poslední díl série Call of Duty v podobě Black Ops II se odehrává v blízké budoucnosti, což nabízí zcela nové prostředí a zajímavou kampaň. Tvůrci se také pokusili nabídnou několik inovativních prvků a samozřejmě bohatý multiplayer, který vám snad zase na rok vydrží.

»
23.3.2013 • xkotv0

Video-recenze: Hitman: Absolution

Plešatý zabiják Agent 47 se vrací v titulu Hitman: Absolution. Opět jej čeká spousta misí, v nichž uplatí své schopnosti tiché likvidace, ale tentokrát je to osobní, což jen přidává na spádu celé hry.

»
23.3.2013 • xkotv0

Video-recenze: Far Cry 3

Far Cry se po několikaleté pauze vrátilo a to hned na výslunní. Návrat do tropického prostředí, zajímavá kampaň, stovky možností, režim kooperace a multiplayer udělali z Far Cry 3 pro mnohé Hru roku 2012.

»
20.3.2013 • tonyskate0

Carmageddon: Reincarnation míří na next-gen

Stainless Games, vývojáři Carmageddon: Reincarnation a původní autoři této série, dnes oznámili, že návrat těchto krvavě akčních závodů se chystá na next-gen platformy a to především díky velké investici 3,5 miliónu dolarů od Lese Edgara (zakladatele Bullfrogu). Tvůrci tak navíc k penězům z Kickstarteru získali masivní finanční injekci, která jim umožní hru přinést i na konzole. Je možné, že hra vyjde i na současnou generaci konzolí. Hra je nejspíše nadále…

»
13.3.2013 • tonyskate0

Achievementy: Army of TWO: The Devil’s Cartel

Od vydání kooperační akce Army of TWO: The Devil’s Cartel nás dělí dva týdny a na Xbox LIVE tak již vyšla demoverze, kterou můžete vyzkoušet. My vám nyní přinášíme přeložené achievementy, i když většina jich je skrytých a nejspíše souvisí s příběhem. Sir, yes sir! – 20G – Dosáhněte 5. úrovně Keep it up! – 30G – Dosáhněte 15. úrovně Blood, Sweat and Guns – 50G – Dosáhněte 25. úrovně…

»
12.3.2013 • yourself0

Splinter Cell: Blacklist – Limitované edice pro Evropu

Ubisoft dnes představil limitované edice Splinter Cell: Black List pro Evropu. Bohužel se nedočkáme dálkově ovládaného letadla, ale i tak je o co stát. Dražší 5th Freedom Edition nabídne 24cm vysokou figurku Sama steelbook, 96 stránkový komiks Splinter Cell Echoes, mapy Dead Coast a Billionaire’s Yacht pro co-op. Dále si pak budete moci digitálně odemknout pět kusů výbavy, pět obleků a pět zbraní. O něco skromnější The Ultimatum Edition nabídne…

»